Teszt

A tesztkitöltés menete
I. Manuális hozzáadás

Vizsgálati személy
Amennyiben egy új Vizsgálati személlyel akar tesztet kitöltetni, aki még nem szerepel a rendszerben, akkor használja a Vizsgálati személy hozzáadása gombot!

Teszt kiosztása
Használja a Teszt kiosztása gombot: először válassza ki a Vizsgálati személyt majd a kitöltendő Tesztet! Csak azok a tesztek jelennek meg a kiosztható tesztek között, amik a Vizsgálati személy életkorának megfelelőek.

Teszt kiosztva állapot
A Vizsgálati személyhez most már tartozik egy Teszt, aminek állapota „Teszt kiosztva” lett. A bal oldalon levő ikonok segítségével indíthatja a teszt kitöltését, vagy kérheti le a kitöltő linket, amivel a teszt bárhonnan kitölthető lesz.

Tesztkitöltés
Először a Vizsgálati személy adatai jelennek meg, amiket jóváhagyhat vagy kiegészíthet. Ez után jelennek meg a teszt kérdései, melyek kitöltése és mentése után a teszt állapota „Kitöltve” lesz. Fontos tudni, hogy kiértékelésre csak a „Kitöltve” állapotot elért tesztkitöltések esetében van lehetőség.

Tesztkiértékelés
A kitöltött tesztek kiértékelhetők a Teszt kiértékelése gomb megnyomásával. 

II. Csoportos kóddal

Csoportos kitöltés, a saját kód megadásával.

Menüpont az adminisztráció főmenüben található. 

Kérdések és válaszok
Egy kiértékelés eredménye többször is megtekinthető? Ha egy tesztet már egyszer kiértékelt, akkor az adatokat a rendszer elmenti.
Megváltoztathatók egy már kiértékelt teszt adatai? A Válaszadó a tesztkitöltés során megadott válaszait csak a teszt befejezéséig módosíthatja.
Kiértékelés, profillap Egy kitöltött teszt kiértékelésekor a rendszer elkészíti a Vizsgálati személy profillapját. A profillapon megjelenő tételek tesztenként eltérőek lehetnek.